Register

A password will be e-mailed to you.

Slávny dobrodruh Indiana Jones sa vráti na herné obrazovky. Ak by sme rátali LEGO hry, tak sa Jones naposledy v regulárnej hre predstavil v roku 2009, kedy vyšiel titul LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues. Pokiaľ by sme však chceli nájsť hru, kde Indiana nebol “kockatý”, zostali by sme v tom istom roku, ibaže o necelý pol rok skôr dorazil Indiana Jones and the Staff of Kings. Tento titul však väčšina z vás asi poznať nebude, skôr si vybavíte hry ako Indiana Jones and the Emperor’s Tomb z roku 2003, kultovku Indiana Jones and the Infernal Machine (1999), či klasiku Indiana Jones and the Fate of Atlantis, najlepšie herné dobrodružstva Jonesa. A keďže sa pomaly hýbe vpred produkcia piateho filmu, nastal čas i na nové herné dobrodružstvo.

Nová hra s Indiana Jonesom v hlavnej úlohe vzniká pod hlavičkou Bethesdy, ktorú tento rok “pohltí” Microsoft. Titul pripravuje štúdio MachineGames, ktoré sa v posledných rokoch zviditeľnilo hrami zo série Wolfenstein, i keď zatiaľ posledný príspevok Wolfenstein: Youngblood očakávania fanúšikov tak úplne nenaplnil.

O novej hre zatiaľ nič poriadne nevieme, dostali sme iba naozaj kratučký teaser, informáciu o tom, že producentom bude Todd Howard a že počin vzniká v spolupráci s novovzniknutou divíziou Lucasfilm Games. Dočkať by sme sa mali nového, originálneho príbehu odohrávajúceho sa počas vrcholného obdobia kariéry slávneho dobrodruha. To, na aké platformy a kedy vôbec hra dorazí si ešte nejaký ten piatok počkáme, zatiaľ si teda vychutnajte aspoň prvý oficiálny teaser.

Zdroje: twitter, Star Wars

Komentuj!