Register

A password will be e-mailed to you.

Už zhruba rok disponujeme informáciou, že k nám od štúdia MachineGames príde nový Indiana Jones projekt zasadený medzi Raiders of the Lost Ark a The Last Crusade. Od uvedenia sme sa ale o ňom prakticky nič nedozvedeli. Najnovšie o ňom ale niečo prezradil Todd Howard, výkonný producent Bethesdy.

Indiana Jones novinka bude v zásade kolaboráciou Bethesda Game Studios a MachineGames. Vzhľadom na minulosť vývojárskeho štúdia sa môžeme domnievať, že pôjde o first person záležitosť. To je súčasne zaujímavé i z pohľadu minulosti, nakoľko v prípade ikonického “Indyho” šlo spravidla o third person projekty, kde ste postavičku videli celú.

To by sa ale mohlo zmeniť. Koniec koncov, samotný Howard prezradil, že hra bude mixom rôznych žánrov a nepôjde iba jednou cestou. Čo to v praxi znamená? Aktuálne ťažko povedať, avšak mohol narážať na to, že titul bude ako exploračný, tak aj akčný. A nečudovali by sme sa ani v prípade ak by disponoval RPG elementami či dialógovými možnosťami.

Áno, samotné vyjadrenie je pomerne vágne, avšak vyzerá to tak, že Howard je s aktuálnym výsledkom od MachineGames naozaj spokojný. Súčasne dodáva, že hra je krástnym ľúbostným listom pôvodným príbehom tohto ikonického filmového dobrodruha. Tak snáď sa už čoskoro dočkáme nejakého predstavenia a konkrétnejšej gameplay ukážky.

Komentuj!