Register

A password will be e-mailed to you.

November je už oficiálne za nami a presúvame sa do zimného decembrového obdobia. Rok sa blíži pomaly ale isto ku koncu, no na zaujímavosti z herného sveta nikdy nie je núdza. Tak si tradične opäť zhrnieme niekoľko najväčších z minulého týždňa.

  • Napriek tomu, že ešte nevieme kedy sa dočkáme remaku prvého dielu The Witcher, CD Projekt RED predsa len trošku poodhalili zásadné zmeny, ktoré bude hra oproti originálu mať. O čo ide? Kliknite sem a dozviete sa.
  • Máte radi hry z divokého západu? V tom prípade by vás mohol zaujať pripravovaný Wild West Dynasty. Zažijete návrat do 19. storočia a budete mať možnosť si vybudovať svoj vlastný ranč. Dátum vydania sa dozviete, keď využijete tento link.
  • Dočkali sme sa taktiež aj nových informácií ohľadom pripravovaného remaku hororovej klasiky Alone in the Dark. Dokonca aj v českom dabingu. Ste zvedaví čo bude nová verzia ponúkať? Využite k tomu informácie v našom článku.
  • Vývojari zo štúdia WB Games Montréal nezaháľajú a pre svoj titul Gotham Knights už pripravujú aj prvé bezplatné DLC s názvom Heroic Assault. Všetky potrebné detaily o ňom zistíte, keď kliknete sem.
  • Po dlhom čakaní Elf Games konečne potvrdili, že titul Children of Silentown nie je mŕtvy a vydali nový trailer s dátumom vydania, ktorý je oveľa bližšie, než by sme si mohli myslieť. Konkrétny dátum sa dozviete, keď využijete nasledujúci link.
  • Český herný server Gaming Professors spustili ďalší ročník vianočnej súťaže, ktorý je opäť nabitý zaujímavými cenami. Ak máte záujem súťažiť, nezabudnite hlavne splniť všetky potrebné podmienky, aby ste neboli o cenu ukrátení. Všetko dôležité sa dozviete, keď kliknete sem.
  • Všetci fanúšikovia Indiana Jonesa, pozor. Okrem pripravovaného piateho filmu, ktorý sa ocitne v kinách už budúci rok sme sa dočkali aj nejakých informácií aj o pripravovanom hernom projekte od štúdia MachineGames. Ak ste na ne zvedaví, využite nasledujúci link.
  • Švédske štúdio Frictional Games oznámili najnovšie pokračovanie hororovej série Amnesia, tentokrát s podtitulom The Bunker. Jedná sa už o štvrtú hru v sérii. Ako to bude vyzerať tentokrát? Kliknite sem a dozviete sa viac.
  • Z herného sveta sa posunieme do sveta seriálov. Očakávaný The Last of Us sa ukazuje v oficiálnom traileri, pričom už čoskoro bude mať aj premiéru na HBO Max už 16. januára 2023. Trailer nájdete aj v našom článku. Stačí využiť tento link.
  • Dnešný sumár zakončíme trošku nepríjemnou správou. Dva roky starý titul FUSER od štúdia Harmonix bude oficiálne stiahnutý z predaja na všetkých platformách už 19. decembra tohto roku. Čo to znamená pre tých, ktorí si titul už v minulosti zakúpili? Dozviete sa, keď kliknete sem.

Komentuj!