Register

A password will be e-mailed to you.

Neuplynulo veľa času a my vás zasa opäť upozorňujeme na ďalší neobyčajný balík Humble Bundle. Tentokrát však ide o tituly spojené s vydavateľstvom a vývojárskym štúdiom Bandai Namco. To je viacerým z vás určite známe ako vydavateľ počinov, ako Dark Souls, či Get Even, alebo vývojár takých titulov ako Tekken 7.

V tomto balíku nám internetový obchod Humble Bundle klasicky ponúka niekoľko cenových variantov. Tie už tradične drahšie varianty v sebe zahŕňajú aj hry z tých lacnejších. Variant za 1 € obsahuje tituly: Get Even, Pac-Man 256 a Enslaved: Odyssey to the West. Ak sa rozhodnete zaplatiť 9.68 € získate prístup k takým počinom, ako .hack//G.U. Last Recode, Katamari Damacy REROLL a napokon k hre pomenovanej jednoducho RAD. Tretí cenový variant vám zase odomkne dva pozoruhodné a známe počiny: Tekken 7 a Tales of Berseria, no to nie je všetko. Veľkým lákadlom je hororový titul Dark Pictures: Man of Medan, ktorý môžete získať za čiastku 23 €.

Balík bude dostupný ešte týždeň a pol, takže času na rozhodovanie, či niečo vezmete, máte ešte pomerne dosť. A nezabudnite, že máte možnosť si vybrať jednu z daných charít, na ktoré sa vyberie istá čiastka z vašich peňazí.

Komentuj!