Register

A password will be e-mailed to you.

Marvel’s Iron Man VR od štúdia Camouflaj je jedným z titulov, ktoré boli kvôli pandémii odložené. Jeden z najzaujímavejších pripravovaných počinov mieriacich na PlayStation VR sa síce oproti pôvodnému dátumu oneskoril a po novom vyjde až 3. júla, vyskúšať si ho môžete už dnes.

Včera, to jest 21. mája, totiž bola na PlayStation Store vydaná demoverzia, ktorá vám prichádzajúcu exkluzivitu pre virtuálnu realitu od Sony umožní otestovať v predstihu. Môžete tak zistiť, či je hra tohto strihu váš šálok kávy. Spolu s demom bol na svetlo sveta vypustený aj trailer probližujúci, čo možno od Marvel’s Iron Man VR čakať.

Samotná demoverzia zaberá podľa popisu na PS Store 16,61 GB, pričom v rámci nej si môžete vyskúšať nasledovné:

  • Tutoriálová misia “Malibu”
  • Interaktívna Stark Jet prestrihová scéna s Tonym, Friday a Pepper Potts
  • “Out of the Blue” Stark Jet gameplay misia
  • Voliteľná misia Flight Challenge
  • Voliteľná misia Advanced Combat Challenge

Demoverzia ponúka iba malú ochutnávku toho, čo na vás čaká vo finálnej hre, no i napriek tomu sa možno tešiť na niečo málo cez hodinu gameplayu. Navyše, ak si demo zahráte, získate do plnej hry brnenie Molten Lava Armor Deco.

Pokiaľ vás ukážka presvedčí, že Marvel’s Iron Man VR je hrou pre vás a budete uvažovať o kúpe, možno oceníte aj špeciálne výhodné balenie, ktoré príde do predaja v deň vydania, 3. júla. Samozrejme, táto ponuka je zaujímavá najmä v prípade, ak ešte nevlastníte PlayStation Move ovládače, pretože práve tie nájdete spolu s fyzickou kópiou hry v spomínanom výhodnom balení. Predobjednávky by už mali byť spustené, pričom ak máte o túto edíciu záujem, pripravte si 99€.

Zdroje: tlačová správa, PlayStation.Blog

Komentuj!