Register

A password will be e-mailed to you.

My v redakcii sme si vybrali hry, ktoré nás v roku 2018 zaujali najviac. Samozrejme, zaujíma nás i váš názor, pretože ten je pre nás taktiež veľmi dôležitý. Preto vyhlasujeme anketu čitateľská hra roku 2018.

Vaša úloha bude veľmi jednoduchá, nakoľko spočíva vo vyplnení nižšie priloženého formulára. V ňom stačí vybrať jedného z 80 kandidátov, vyplniť požadované údaje, a to je všetko. Potom už stačí mať trochu šťastia, keďže sme tohtoročné hlasovanie obohatili o menší giveaway, ktorý vám prinášame vďaka spoločnosti Cenega Czech. Tá nám poskytla hneď niekoľko hier pre platformy PlayStation 4 a Xbox One, pričom ako bonus pre vás máme kľúčenky s motívmi hier SoulCalibur VI a Fallout 76. Medzi hrami sa nachádzajú tituly ako Fallout 76, LEGO DC Super-Villains, WWE 2K19, či Fist of the North Star: Lost Paradise, a ďalšie. Neváhajte, hlasujte a niektorí z vás získajú i super ceny.

Hlasovanie a i giveaway prebiehajú od 1. januára do 13. januára (vrátane), pričom výsledky a i výhercovia hier budú vyhlásení v priebehu nasledovných dní.

Komentuj!