Register

A password will be e-mailed to you.

Jeden z našich čitateľov ktorý na YouTube vystupuje pod nickom uNrealikTrailerMaker, nám od času posiela svoje zaujímavé výtvory. Teraz vytvoril pozoruhodné video s názvom TOP Most Anticipated Games of 2019 | PS4 Xbox One PC, presne zapadajúc do tohto času prelomu rokov, kedy aj u nás v redakcii prichádza k bilancovaniu minulého roka ale zároveň sa už pozeráme aj dopredu, na to, čo nás v čaká v roku budúcom.

Najnovšie video je znovu najmä kompiláciou trailerov, vybratých z niektorých očakávaných videohier v roku 2019. A znovu je podkreslené vhodne vybranou svižnou hudbou, tentoraz od nemeckého tímu 2WEI, ktoré tvoria najmä hudobníci Christian Vorländer a Simon Heeger. Tentoraz uNrealik nezverejnil podrobný zoznam hier, zobrazovaných vo videu, ale pozornému divákovi určite neunikne, že nechýbajú také očakávané tituly ako sú napríklad A Plague Tale: Innocence, Ghost of Tsushima, Metro Exodus, Devil May Cry 5, Control, Rage 2, Death Stranding, Resident Evil 2 alebo aj Crash Team Racing: Nitro Fuelled.

Už čoskoro sa môžete tešiť aj na náš výber najočakávanejších hier pre rok 2019, pričom tentokrát sme im venovali dokonca až dva tematické články. Tento rok bude, zdá sa, poriadne silný.

Komentuj!