Register

A password will be e-mailed to you.

Kto hral Dark Souls sériu, vie ako tieto hry dokážu urobiť z hráča trosku zlomenú frustráciou. Ako dokážu z gamepadu (klávesnice, myši) urobiť trosku zlomenú hráčom. Ako vedia z monitora či TV urobiť trosku zlomenú gamepadom, či klávesnicou…a tak ďalej a dokola, veď to poznáte. A predsa sa k nej hráči radi vracajú, skúšajú znova, či ich hra zlomí, alebo zlomia oni ju. A občas to doťahujú do skutočných extrémov.

Mali sme tu Dark Souls odohraný v Limbo móde hore nohami. Mali sme tu Dark Souls II odohratý na gitare, dokonca Dark Souls III na podomácky vyrobenom ovládači z banánov. Internet je plný videí, kde si proste ľudia nájdu rôzne spôsoby ako si hranie ozvláštniť a, samozrejme, hru zatraktívniť pri následnom streamovaní.

Streamer The_Happy_Hob nie je vo svete Dark Souls challenge runov žiadnym nováčikom. V roku 2016 bol prvý na svete, kto prešiel prvý Dark Souls bez jediného utŕženého úderu (čomu nedokázal uveriť ani sám tvorca hry, Hidetaka Miyazaki). To mu trvalo niekoľko týždňov. Tentokrát sa rozhodol odohrať takýmto spôsobom všetky tri hry v sérii naraz. Tento cieľ mu zabral celý rok a prišlo aj na momenty, kedy by normálnemu človeku asi naozaj praskli nervy. Konkrétne napríklad po úspešnom dohratí prvej aj druhej hry bez zásahu prišiel jeden úder až na konci tretej hry. Samozrejme musel nasledovať reštart. Nakoniec bol víťazný pokus odohratý opačne, posledný boss bol pre Happy Hobbita Gwyn. Triumfálny záverečný súboj si môžete pozrieť v prvom videu, celý run (ak máte čas 10 hodín) vo videu pod ním.

 

Komentuj!