Register

A password will be e-mailed to you.

Hovorí vám niečo V-Rally? Odpoveď je nie? Na jednej strane je to škoda, no na strane druhej, dá sa to chápať. Zatiaľ posledný diel, V-Rally 3 totiž vyšiel pred pätnástimi rokmi, čo je naozaj dlhá doba. Vývojári zo štúdia Kylotonn Racing Games a vydavateľstvo Bigben Interactive sa však rozhodli, že je čas na návrat, a tak oznámili V-Rally 4.

Hra má ponúknuť viac ako päťdesiat vozidiel, medzi ktorými nebudú chýbať Porsche 911 Safari, Ford Mustang a Ford Fiesta RS RX, ktoré možno vidieť aj v oznamovacej ukážke. Chýbať nebude ani možnosť vylepšovania a prispôsobovania vozidiel. Samozrejme, k dispozícii bude niekoľko herných režimov. Konkrétne pôjde o režim Rally, takže klasické preteky naprieč svetom, ďalej Extreme-Khana, kde si preveríte svoje driftovacie schopnosti na tratiach plných nástrah, a k tomu si pripočítajte ešte V-Rally Cross, Buggy a Hillclimb. Nezabudlo sa však ani na kariérny a online režim, takže toho bude celkom dosť.

“Je pre mňa skutočným privilégiom opäť pracovať na sérii V-Rally,” prehlásil v tlačovej správe Alain Jarniou, Game Director štúdia Kylotonn. “Je to mimoriadny titul, ku ktorému mám veľmi zvláštny vzťah. Mal som príležitosť pripojiť sa ako programátor k tímu, ktorý vytvoril V-Rally a vyvíjal V-Rally 3 na PlayStation 2. Som veľmi hrdý na to, že o 15 rokov neskôr pracujem na tejto značke opäť.”

S oznámením samotnej hry sme rovno obdržali aj približný dátum vydania, ktorý bol stanovený na september tohto roku. V-Rally 4 dorazí pre PC, PS4, XOne a Nintendo Switch.

Komentuj!