Register

A password will be e-mailed to you.

Iba nedávno sme vás informovali o viacerých herných tituloch, značne inšpirovaných kultovou sériou Dark Souls. Ako sa zdá, touto sériou sa už inšpirujú vývojárske štúdiá takmer zo všetkých končín sveta. Po predstavení kórejskej verzie souls-like hry pod názvom Projekt Relic nezostávajú pozadu ani Číňania, ktorí okrem Black Myth: Wukong, pracujú na aj na ďalšom RPG pod názvom Wuchang: Fallen Feathers.

Vývojárske štúdio až z ďalekej Číny pod názvom Leenzee Games nie len oznámilo, ale aj predstavilo svoj pripravovaný počin, odohrávajúci sa v 17. storočí, v posledných rokoch vlády dynastie Ming, kedy moc vládnucich panovníkov už značne oslabla a v rozličných čínskych regiónoch prišlo k bezvládiu. Úpadok cisárskej moci využili nie len rozliční banditi, rozmáhajúci sa na lesných cestách, ale aj temné sily. Tie dokonca dokážu túto pochmúrnu realitu premeniť v dokonale nadprirodzenú hrôzu. Viacerým ľudom začína rásť perie a zároveň s tým sa medzi nimi objavili aj ľudožravé príšery. To znamená, že okrem krásnej čínskej krajiny budeme v úlohe mladej čínskej bojovníčky prechádzať aj rôznymi zamorenými dedinami, chátrajúcimi pevnosťami, či opustenými chrámami.

Zatiaľ sa o tomto titule príliš veľa nevie, ale z hrateľnostnej ukážky je zrejmé, že okrem tradičných zbraní, ako sú meče či halapartne, budú k dispozícii aj strelné zbrane.

Napriek tomu, že z ukážky je vidieť, že titul sa nachádza v už značne pokročilom štádiu vývoja, údajne má vyjsť až niekedy behom roku 2024. Wuchang: Fallen Feathers sa podľa všetkého objaví na najnovších konzolách a podľa oficiálnej stránky aj na Steame.

Komentuj!