Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávno sme vás informovali o novom akčnom RPG titule pod názvom Dolmen a v súvislosti s ním sme spomenuli Project Relic, čo je zatiaľ pracovný názov pre pozoruhodný projekt malého, momentálne iba deväťčlenného nezávislého kórejského štúdia Project Cloud Games.

O samotnej hre je síce stále pomerne málo informácii, ale behom tohtoročnej Future Games Show nám štúdio predstavilo aspoň nový gameplay trailer. Už z videa je zrejmé, že pôjde o ďalší soulslike titul, ktorý má byť orientovaný hlavne na multiplayer. Typicky ázijskí obrovskí nepriatelia, mocní bossovia, epická, hlavne orchestrálna hudba a veľké zbrane okamžite evokujú Dark Souls a je jasné, že našou hlavnou činnosťou tu bude rozsekávať rozličných démonických nepriateľov na márne kúsky.

K príbehu nie je taktiež k dispozícii veľa informácií a v tomto smere vývojári iba nejasne konštatovali, že je postavený na základoch starovekých civilizácii, pričom si budeme môcť vybrať medzi minimálne dvomi hrateľnými postavami: Kamela s mečom a Yana so zelenými svietiacimi zelenými čepeľami.

Projekt Relic by mal vyjsť až niekedy v prvej polovici roku 2022 a to minimálne na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox.

Komentuj!