Register

A password will be e-mailed to you.

Už čoskoro sa PC a Xbox One hráči môžu tešiť na nové sci-fi s názvom Beacon. V tlačovej správe o tom informovali vývojári z mladého indie štúdia Monothetic.

V hre Beacon sa zhostíme úlohy pilotky menom Freja, ktorej loď sa zrútila na neznámej planéte. Freja pri náraze umiera, čoskoro sa však vďaka klonovaciemu modulu ocitá opäť medzi živými. Freja sa prebíja procedurálne generovaným nepriateľským svetom a zbiera vzorky DNA mŕtvych protivníkov a materiály potrebné na únik z planéty. Až kým nevyhnutne opäť neumrie.

Tu prichádza na scénu opäť klonovací modul, tentokrát však Freja môže využiť zozbieranú DNA na rôzne prospešné mutácie, ktoré jej pomôžu pri ďalšom pokuse. Vývojári z Monothetic sa netaja záľubov v roguelike hrách a pri titule Beacon sa týmto spôsobom pokúšajú spojiť rýchlu akciu s dlhodobou stratégiou.

Presný dátum vydania Beacon zatiaľ nepoznáme. Tvorcovia však v blízkej dobe sľubuje nové informácie, ktoré zverejnia na svojej stránke. Dovtedy si môžete čakanie skrátiť trailerom.

Komentuj!