Register

A password will be e-mailed to you.

Nový DOOM sa blíži a s príchodom hry do predaja pomaly graduje aj mediálna kampaň. Ak ste prehliadli predošlé informácie, využite tento odkaz, dozviete sa všetko potrebné. Dnes tu máme dve novinky, ktoré budú určite zaujímať každého priaznivca FPS strieľačiek, prípadne fanúšikov série.

Ako prvé pre Vás máme úplne nový trailer, ktorý bližšie predstavuje multiplayer. Doteraz sa viac-menej prezentovala možnosť zmeny Vašej postavy na démona Revenanta, no ako si budete môcť pozrieť, možností bude viacero. Z traileru je jasné aj to, že multiplayer bude drsný, krvavý, zbesilo rýchly a pravdepodobne plný pamätných momentov. Nebudeme už zbytočne opisovať obsah ukážky, presvedčte sa na vlastné oči a posúďte Vy.

Okrem novej ukážky tu máme aj dátum uzatvoreného beta testu, ktorý bude prebiehať od 31. marca do 3. apríla (podľa časového posunu sa u nás beta spustí 1. apríla v noci, termín ešte upresníme). Zatiaľ jedinou možnosťou, ako sa do bety dostať je vlastniť Wolfenstein: The New Order, ku ktorému bol priložený kód. Pred zahájením beta testu sa možno ešte nejaké kódy objavia, akonáhle sa niečo dozvieme, dáme Vám vedieť.

Uzatvorená beta bude obsahovať Warpath mód a starý známy Team Deathmatch. Pripravené budú dve mapy, a to InfernalHeatwave. Pripravte sa na potoky krvi a zbesilé tempo, presne to beta ponúkne. Ak Vás zaujímajú ďalšie informácie o beta teste, nájdete ich na stránke titulu (mimo iné aj HW požiadavky).

Pred pár dňami prebehlo hlasovanie o alternatívny obal nového DOOMu, keďže návrh, ktorý bude umiestnený na obale ako primárny sa nepáči asi nikomu. V tomto prípade zvíťazil zdravý rozum v kombinácii s dávkou nostalgie, takže víťazom sa stal nasledovný návrh:

z11SyhL7SkOb

Nevieme ako Vy, no v redakcii budeme okamžite otáčať obal na druhú stranu, aby sme tam mali tento obrázok, a nie kríženca Halo s Crysis. Ako to vidíte Vy, zvíťazil tento obrázok zaslúžene, alebo ste hlasovali za druhú možnosť?

DOOM príde do predaja 13. mája pre platformy PC, PS4 a XBOX One.

Komentuj!