Register

A password will be e-mailed to you.

Xbox Game Pass je slušným tromfom spoločnosti Microsoft, nakoľko sa jedná o službu predplatného hier, kedy za adekvátny poplatok dostanete spektrum zaujímavých videohier. Ponuka sa neustále zväčšuje, občas nejaký titul službu opustí, avšak nasledujúce mesiace budú pestré, nakoľko sa Game Pass rozrastie o výborne hodnotené hry, pričom Microsoft prišiel i s niekoľkými ďalšími predplatnými.

Na začiatok je príhodné spomenúť to, že ponuka Game Pass je pre konzolu Xbox One a platformu PC rozličná. Preto môžeme prezradiť, že konzoloví hráči a predplatitelia tejto služby sa môžu tešiť z The Lego Ninjago Movie Video Game, ktoré sa na danej platforme dočkalo prívetivého hodnotenia, pričom titul ani netreba príliš približovať, nakoľko nijak zvlášť nevystupuje z tradičného spracovania žánrových hier. Ďalej možno spomenúť dynamickú first person shooter akciu Rage 2, ktorá vyšla ešte len tento rok, avšak pre majiteľov Xbox One je dostupná prostredníctvom Game Pass služby. Ochudobnení nebudú ani PC hráči. Tí sa pre zmenu môžu tešiť z politickej stratégie Hearts of Iron 4 zasadenej do vojnového konfliktu, prípadne definitívnej edície Age of Empires II.

Bohatý bude i mesiac december, nakoľko je už teraz známe, že pre konzolových používateľov bude sprístupnený unikátny herný klenot súčasnej generácie RPG hier, teda The Witcher 3: Wild Hunt, pričom určite treba upozorniť, že sa projekt poľských autorov umiestnil na prvom mieste aj v našom rebríčku najlepších žánrových počinov. Tretie Darksiders alebo My Friend Pedro budú od budúceho mesiaca sprístupnené pre všetky hráčske skupiny. Plány sú štedré i pre rok 2020, avšak nakoľko do ponuky pribudne viac než dve desiatky nových hier, odkážeme vás na oficiálnu stránku spoločnosti Microsoft, kde je podrobný výpis prichádzajúcich titulov.

Názov článku lákal na ponuku od spoločnosti Microsoft a tá je priamo naviazaná na službu Game Pass Ultimate, ktorá nového kupujúceho vyjde na jedno euro za prvé tri mesiace. K tomu však teraz exkluzívne dostanete 1 mesiac Origin Access, 3 mesiace Discord Nitro (sprístupňuje unikátne funkcie i hry) a 6 mesiacov predplatného Spotify Premium. V prípade, že stále váhate nad touto predplatnou službou, momentálne zrejme nenájdete lepšiu príležitosť, kedy Game Pass vyskúšať. Koniec koncov, vyjde vás to iba na jedno euro a s nadchádzajúcou ponukou, aj predplatným pre sprievodné služby sa rozhodne nudiť nebudete.

Komentuj!