Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikov skvelého Warhammer 40 000 určite poteší, že toto populárne univerzum sa neustále rozrastá a do fázy early access sa dostala novinka  s podtitulom Inquisitor – Martyr. 

Warhammer 40 000: Inquisitor – Martyr je chystané RPG vyvíjané menším budapeštianskym štúdiom NeocoreGames. Aj keď nejde tak o zvučné meno, títo tvorcovia majú na zozname vydaných titulov slušné RPG King Arthur: The Role-Playing Wargame, jeho pokračovanie a taktiež aj The Incredible Adventure of Van Helsing, čo nie je vôbec neznáma záležitosť.

Práve s Warhammerom by Maďarské štúdio mohlo spojiť veľkú značku a skúsenosti nadobudnutné vďaka svojmu RPG King Arthur. Inquisitor- Martyr sľubuje monumentálny, brutálny a temný zážitok verný knižným predlohám. Kampaň pre jedného hráča prinesie príbeh Inkvizície a jej agentov v izometrickom pohľade a akčnom tempe. Zápletka sa bude odohrávať v sektore Caligari. Hordami nepriateľov s nabrúsenými zbraňami sa budete presekávať buď sami, alebo vo forme kooperácie s ostatnými inkvizítormi. V pláne sú aj denné questy, ktoré budú rozširovať herný obsah a veľké updaty nazvané sezóny, ktoré pridajú príbehové celky.

Podľa slov tvorcov je hra hotová na 60-70% a zrejme nastal ten správny moment popohnať vývoj aj pomocou early access. To sa je  však dvojsečná zbraň, ktorá môže hre výrazne prospieť, no súčasne jej aj ublížiť. Uvidíme ako sa s tým štúdio vysporiada. Early access zatiaľ neprinesie spomenutú kampaň pre jedného hráča a v ponuke je momentálne iba PvE a PvP mód. Šialené tempo a ponurná atmosféra každopádne sľubujú veľa zábavy, no zaujímavo sa zatiaľ javí hlavne možnosť ovplyvnenia sveta a príbehu samotnými hráčmi. Plná hra bude k dispozícii na budúci rok a medzitým by do nej mali pribudnúť nové frakcie a bossovia. Pokiaľ by ste si chceli Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr vyskúšať už teraz,  aktuálna cena je stanovená na 44,99 € a to aj so započítanou 10% zľavou.

 

Komentuj!