Register

A password will be e-mailed to you.

V našom každodennom prehľade sa znovu pozrieme na zaujímavejšie aktuálne herné novinky. Čo sa teda v úvode týždňa na hernej scéne udialo?

  • Samurajská, kreslená bojovka Samurai Riot vyšla síce ešte v roku 2017, no čoskoro sa nám predstaví vo vynovenej a vylepšenej verzii pod názvom Samurai Riot Definitive Edition. Dočkáme sa jej na platformách PC a Nintendo Switch už 1. júna 2022. platformách PC a Nintendo Switch už 1. júna 2022.
  • 3D akčnej adventúry s názvom XEL sa síce dočkáme až niekedy v priebehu leta, avšak už teraz si ju môžete vyskúšať v podobe demoverzie, dostupnej na Steame. Okrem toho, tvorcovia zverejnili nové video.
  • Poľské štúdio The Dust S.A. predstavilo svoje pozoruhodné akčné RPG s názvom I, The Inquisitor, vychádzajúce z rovnomennej knižnej série od spisovateľa Jaceka Piekara. To nás zavedie do alternatívnej minulosti, v ktorej Ježiša na kríži pohltil hnev a v dôsledku toho rozpútal krvavú pomstu, pričom jeho nasledovníci v nej pokračujú.
  • Adrenalinové cyklistické preteky Lonely Mountains: Downhill od štúdia Megadon Industries dostali nový prídavok s názvom Misty Peak. Toto DLC bude k dispozícii zdarma.
  • 2D plošinkové akčné RPG s názvom Lost Epic dostalo nový obsah a vývojári oznámili, že 28. júna 2022 ukončí fázu predbežného prístupu na Steame a objaví sa v podobe plnohodnotnej hry na platformách PC, PlayStation 4 a 5.
  • V unikátnej budovateľskej hre, nazvanej Bunker Builder: Atlantic Wall, sa budeme zaoberať výstavbou komplikovanej a dokonalej nemeckej obrany na pláži v Normandii. Dátum vydania doteraz nebol stanovený, no tento počin už má vytvorenú svoju stránku na Steame.
  • Štúdio Wargaming predstavilo novú, ôsmu sezónu Battle Passu pre svoj populárny počin World of Tanks. Tá prináša unikátne štýly, inšpirované univerzom Warhammer 40 000.
  • Simulátor vrakoviska lodí s názvom Ship Graveyard Simulator od štúdia Games Incubator dostáva zhruba po roku od svojho vydania nové DLC s názvom Submarines. To prináša na vaše vrakovisko ponorky a iné podmorské plavidlá. DLC vychádza 25. mája 2022.
  • Ťahové synkretické rogue-lite RPG The Hand of Merlin od vývojárskych štúdií Room-C Games a Croteam vyjde už 14. júna 2022 v plnej verzii na Steame.
  • V realistickej simulácii veliteľa bojovej flotily s názvom Radio Commander: Pacific Campaign budeme bojovať proti japonskému ľudstvu v období 2. svetovej vojny. Dátum vydania síce nie je stanovený, no tento titul má už svoju stránku na Steame vytvorenú, takže by sme sa ho mohli dočkať už tento rok.

Komentuj!