Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikovia stratégií, v ktorých si budujete a následne sa staráte o svoje mesto s veľkým napätím očakávali príchod SimCity. Posledný diel ich v mnohých veciach sklamal, či už veľkosťou samotnej hernej mapy, alebo počiatočnými problémami. Príležitosti sa teda museli chopiť iné štúdia, pričom najlepšiu prácu odviedli v Colossal Order so svojim počinom Cities: Skylines.

Ihneď po vydaní a zverejnení prvých recenzií bolo jasné, že Cities: Skylines sú “novým dielom” SimCity. Svedčia o tom aj nadšené recenzie, ktoré aktuálne na Metacritic ukazujú priemer hodnotení na 85%. Na Steame je 94% názorov z celkového počtu 21 724 hlasujúcich pozitívnych. Pre porovnanie, zatiaľ posledný diel SimCity má priemer hodnotení iba 64%, no od hráčov iba 2.2 bodu z 10 na základe priemeru 4549 hodnotení (Cities: Skylines má od hráčov priemer 8.9 bodu z možných 10).

Ak ste náhodou Cities: Skylines ešte nevyskúšali, práve je ideálna chvíľa, počas celého víkendu si hru môžete na Steame zahrať zadarmo, k tomu navyše je možnosť zakúpiť titul so 60% zľavou. Ponuka je časovo obmedzená, pričomvyprší 22. februára, takžie ak máte záujem, nie je času nazbyt.

Autori sa o titul starajú, vyšlo už niekoľko rozšírení, a to nehovoríme o podpore komunity prostredníctvom rôznych modov. V prípade, ak máte hry podobného razenie v obľube, neváhajte ani sekundu.

Komentuj!