Register

A password will be e-mailed to you.

Ako sme Vás nedávno informovali, Tom Clancy’s The Division™ mal po obrovskom záujme o uzatvorený beta test dostať aj test otvorený. Ten rovnako, ako v prípade uzatvorenej bety prišiel najskôr pre konzolu XBOX One, no po 24 hodinovom čakaní sa dočkali aj majitelia zvyšných platforiem.

Otvorená beta Tom Clancy’s The Division™ sa počas dnešného dňa spustila už aj pre hráčov na PC a PlayStation 4. Ako bolo spomenuté, majitelia XBOX One mali o 24 hodín navyše, dokonca v prípade plnej verzie budú dostávať DLC s mesačným predstihom pred ostatnými platformami.

Beta test potrvá celý víkend, no je tu možnosť, že UbiSoft trvanie predĺži, ako tomu bolo aj u uzatvorenej bety. Jedno je isté, ak máte záujem o zapojenie sa do bojov, netreba zbytočne dlho váhať. V prípade ak ešte máte vo svojom zariadený stiahnutý klient z uzatvorenej bety, nemusíte ho mazať, stiahne sa Vám iba aktualizácia a následne už môžete hrať.

V otvorenej bete Vás čaká nová misia, takže sa netreba obávať úplne rovnakého obsahu, ako tomu bolo pri predošlom teste. Nezostáva nič iné ako sa pustiť do bojov, Manhattan už čaká…

Ešte menšia zaujímavosť na záver, niektorému z hráčov sa podarilo “stretnúť” Aidena Piercea z Watch Dogs. Podarí sa to aj Vám?

nKOIA1m

Komentuj!