Register

A password will be e-mailed to you.

Iba tri dni dozadu sme Vás informovali o FPS strieľačke Battalion 1944, ktorá sa chystala na zahájenie Kickstarter kampane. Hráči po návrate hier, obzvlášť FPS z druhej svetovej vojny volajú už dlhšiu dobu. Tento fakt sa podpísal aj na bleskurýchlom vyzbieraní požadovanej čiastky.

Bulkhead Interactive požadovali ako cieľovú sumu vyzbierať 100 000 £, čo sa vďaka vyše 4 000 backerom podarilo. Aktuálne je vyzbieraných 121 707 £, no ešte zostáva 26 dní do ukončenia kampane. Autori pôvodne stanovili rozpočet na 200 000 £, pričom polovicu plánovali uhradiť zo svojho vrecka. V prípade, ak bude kampaň pokračovať nastoleným tempom, hráči rozpočet preplatia, čo by mohlo viesť k pridaniu ďalších prvkov do finálnej hry. Jedno je isté už teraz, Battalion 1944 je zásahom do čierneho. Po ukončení Kickstarter kampane máme časom očakávať príchod Early Acces verzie na Steam, ktorá ukáže, či je titul tým “pravým orechovým” a nepôjde iba o planý poplach.

Predpokladaný príchod finálnej verzie pre PC, PS4 a XBOX One je podľa terajšieho odhadu stanovený na máj budúceho roku. Dovtedy o hre budeme určite ešte niekoľkokrát počuť…

Komentuj!