Register

A password will be e-mailed to you.

Ako sme vás už informovali v našom pravidelnom mesačnom prehľade nových titulov, dnešný dátum patrí vydaniu dlhoočakávanej ťahovej taktickej stratégie s názvom XCOM 2. A ako už býva pri vydaní podobných titulov zvykom, páni zo štúdia Firaxis Games si pri tejto príležitosti pripravili pre hráčov aj efektný launch trailer. 

Pokračovanie populárneho XCOMu sa tentokrát bude niesť v trochu inom duchu. Vašou úlohou už nebude zabrániť mimozemskej invázii Zeme. Tá už prebehla pred 20 rokmi, ľudstvo bolo podmanené a návštevníci z vesmíru na Zemi vládnu tvrdou rukou prostredníctvom svojich agentov.

Vláda kolaborantov s názvom ADVENT ľudstvo presvedčila, že mimozemšťania prišli v mieri, ich cieľom je zabezpečiť svetu pokoj a prosperitu a prvá vojna bola vyvolaná agresívnym, nevyprovokovaným útokom ľudí. Organizácia XCOM bola porazená, jej členovia umlčaní a všetky záznamy o jej existencii vymazané.

Avšak nie tak celkom. Posledné zvyšky XCOMu strávili roky ukryté pred zrakom votrelcov a plánovali pomstu. Za týmto účelom prerobili ukoristenú mimozemskú loď na mobilnú základňu a je práve na vás, aby ste s jej pomocou oslobodili Zem od okupantov z vesmíru.

My ako správni hráči si samozrejme takúto lahôdku tiež nemôžeme nechať ujsť. XCOM 2 nám práve dorazil do redakcie, a tak sa v najbližších dňoch môžete tešiť na kompletnú recenziu.

Banner Horizontal SH

Komentuj!