Register

A password will be e-mailed to you.

Dnes už sme tu jeden článok o najnovšom pokračovaní DOOM mali. V tomto sme sa dozvedeli dobré správy, ako napríklad dátum vydania, obsah zberateľskej edície a bonusy pre predobjednávateľov. Trailer, ktorý dorazil spolu s dátumom vydania, však odhalil aj finálny box art štandardnej edície, ktorý je jednoducho povedané pekelne zlý.

V sérii DOOM nie je núdza o násilie, démonov, peklo, či rôzne zbrane. Čo viedlo grafické oddelenie id Software / Bethesda Softworks k tomu, aby vytvorilo takúto sabotáž na vlastných kolegov zostáva záhadou.

doomcoverart.0

Žiaden z charakteristických prvkov série na box arte nie je. Takáto fušerská práca by si zaslúžila päť a dvadsať na zadok. Ale chápeme, možno majú tvorcovia tohto box artu radi sériu Halo.

DOOM v HALO

Alebo, že by mali páni z grafického oddelenia v láske Crysis? To naozaj netušíme, ale miesto tejto katastrofy sme radšej mohli aj v štandardnej edícii dostať obrázok Revenanta, ten by aspoň na DOOM odkazoval. Pri pohľade na box art prvého DOOMu sa nejednému fanúšikovi budú tlačiť slzy do očí. Ten má všetko potrebné…

3907-doom-dos-front-cover

Snáď po vlne kritiky box artu štandardnej edície dôjde k náprave, v opačnom prípade bude krabička s hrou ukrytá niekde hlboko, aby sa za ňu jej majiteľ nemusel hanbiť. Streľba do vlastných radov sa v tomto prípade skutočne môže vypomstiť…

Komentuj!