Register

A password will be e-mailed to you.

Deep Silver a Dambuster Studio oznámili dátum vydania prichádzajúcej open-world strielačky Homefront: The Revolution a k tomu pripájajú rovno aj nový trailer s názvom “This is Philadelphia”.

Homefront: The Revolution sa dočkajú hráči na platformách PlayStation 4, Xbox One, PC, Linux, and Mac 17. mája v Severnej Amerike a 20. mája v ostatných regiónoch.

Trailer nás prenáša do fiktívnej budúcnosti roku 2029, kedy kórejská ľudová armáda obsadila americké mesto Philadelphia, ktorého obyvatelia žijú v neustálom strachu pod dohľadom armády v tzv. žltých zónach. “Mix Orwellovského policajného štátu a ghetta, kde sú ľudia držaní a utláčaní pomocou permanentného šikanovania, propagandy a samotnej prítomnosti vojenských síl okupantov,” dodáva vydavateľ Deep Silver na margo žltých zón.

Uzavretá beta bude spustená vo februári výhradne na Xbox One. Na to aby ste sa mohli beta testu zúčastniť je nutné mať Xbox One Beta token, ktoré bude Deepsilver rozdávať v najbližších týždňoch. Ak chcete byť informovaní o novinkách a podrobnostiach okolo beta testu, zaregistrujte sa na webe hry Homefront.

2639606-homefront+the+revolution+announce+4

 

Komentuj!