Register

A password will be e-mailed to you.

Bonusy k predčasnej objednávke digitálnej alebo fyzickej verzie potešia snáď každého hráča. Toto vývojári Dead Island 2 (Dambuster Studios) veľmi dobre vedia. Aké si teda pre hráčov pripravili?

Nejde o nič prehnane unikátne a pravdepodobne si väčšinu predmetov budete vedieť zakúpiť vo forme samostatného DLC (zhruba za nejakých päť až desať eur). Ide totiž o skiny rôznych pálok alebo zbraní, ktoré nijakým spôsobom netransformujú gameplay a majú striktne vizuálnu funkciu. Ak ich budete mať, vaše plus. Ak náhodou nie, nemáme najmenších pochýb, že v hre budú desiatky iných skinov, ktoré vám dieru v srdci hravo zaplátajú.

Atraktívnejšie už pôsobí zberateľská edícia, ktorá (tradične) prichádza so Steelbook obalom, figúrkou Amy, mapou a našívkami. A aby sme nezabudli, dostanete aj obligátny Expansion Pass. Momentálne ale o ďalších rozšíreniach nič nevieme a preto ťažko povedať či priniesú niečo skutočne relevantné.

Na záver znova upozorňujeme, že Dead Island 2 vychádza na PC a konzolách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S a Xbox One. Konkrétne sa do krvavej púte naprieč Los Angeles pustíme 28. apríla 2023.

Komentuj!