Register

A password will be e-mailed to you.

Druhý ostrov smrti sa svojou ohavnou rukou a hnilobným zápachom blíži k herným zariadeniam. Tvorcovia pritom neprestávajú s predstavovaním preživších, do ktorých kože sa budeme môcť v rámci titulu obliecť. Tentokrát ide o Bruna (a nie, nebude to Sacha Baron Cohen).

Koncept predstavovania hrdinov síce na papieri rozhodne znel dobre, vo finále ide tak trochu o premárnený potenciál. Tridsať sekundová časomiera totiž postavičkám nedáva adekvátny priestor a tie zákonite nemôžu až tak vyniknúť. Každopádne, odhliadnuc od tohto drobného problému, Bruno pochádza z Los Angeles, podľa všetkého je takzvaný hustler a nemá rád korupciu.

Na obrázku v ukážke sa objavuje so zbraňou v ruke, čo by nám mohlo naznačovať, že nezriedka radšej siahne po strelnom kanóne než po chladnej katane či pálke. S istotou to ale prehlásiť nemôžeme, nakoľko sme ho zatiaľ nevideli v strede surovej akcie.

Je to však jednoduchá, no zato dostatočne efektívna charakterizácia. Jeho gameplay útržky sú tradične minimálne a takmer nevidené, avšak o to viacej môže prekvapiť v rámci finálnej hry. Dead Island 2 má podľa aktuálnych plánov doraziť 21. apríla 2023. Do tejto zombie mordovačky sa budú môcť pustiť majitelia konzol PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X i Xbox Series S. Ochudobnení nebudú ani hráči na osobných počítačoch, kde očakávaný sequel takisto vychádza.

Komentuj!