Register

A password will be e-mailed to you.

Áno, druhý ostrov smrti (ak nám herní bohovia doprajú) skutočne vyjde v priebehu súčasného kalendárneho obdobia. Hoci bol projekt zhruba o mesiac preložený, marketingová a trailerová kampaň sa evidentne spúšťa. Naozaj kratučký trailer nám predvádza hrdinku Dani.

Pôvodne sme sa z projektu mali tešiť už začiatkom februára, nakoniec nám ale bolo oznámené, že Dead Island 2 dorazí až 28. apríla, keďže vývojári chceli doručiť, čo možno najlepší akčný zážitok z kosenia početných chodiacich mŕtvol. Ostatne, na projekt čakáme už takmer dekádu, stihlo sa na ňom prestriedať niekoľko vývojárov a kreatívnych vízií, no evidentne sa akčnej záležitosti konečne dočkáme.

Zverejnený trailer má skutočne mikroskopickú minutáž a iba jemne predvádza Dani ako postavu. Do jej kože sa budeme môcť počas prechádzania zničeným Los Angeles vžiť. Očividne ide pritom o sériu s názvom Meet the Slayers, takže čoskoro sa dočkáme aj ďalších hrateľných postavičiek, z ktorých si nakoniec budeme môcť vybrať.

Kto bude ale môcť do rúk vziať katanu, sekeru, meč, pušku alebo čokoľvek iné čím dokáže oddeliť hlavu od tela? Dead Island 2 vychádza na širokej škále platforiem – PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S a Xbox Series X. Ochudobnení pritom nebudú ani majitelia osobných počítačov. Tak ešte vydržať tých zopár posledných mesiacov a potom sa konečne dozvieme či dlhoročné čakanie stálo za to.

Komentuj!