Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Ubisoft nám dnes predstavila nový trailer na akčnú adventúru Star Wars Outlaws od vývojárskeho štúdia Massive Entertainment. Po niekoľkých mesiacoch relatívneho ticha sme sa teda dočkali nielen nových čriepkov z príbehu, ktoré sa týkajú napríklad zločineckých syndikátov Hutt, Pyke a Red Dawn, ale aj dátumu vydania.

K týmto zločineckým organizáciám, ktoré môžete poznať z iných médií pod značkou Star Wars, sa teraz pridáva aj frakcia Zerek Besh a jej šéf Sliro. Príbeh je zameraný na galaktické podsvetie medzi piatym a šiestym filmom Star Wars, teda je v rámci videohier z tohto sveta pomerne unikátny a podľa traileru v ňom nájdete veľa známych prvkov. V otvorenom svete hry nás napríklad čaká Jabba a jeho palác na piesočnej planéte Tatooine, kde sa nachádza Han Solo zmrazený v karbonite. Samozrejme, nechýba ani množstvo zástupcov imperiálnych síl vrátane Death Trooperov, TIE Interceptorov a kráčajúcich AT-ST.

Nový trailer tiež oznámil oficiálny dátum vydania 30. augusta 2024, ale vďaka YouTube kanálu japonskej pobočky Ubisoftu vieme, že Star Wars Outlaws v skutočnosti vyjde o tri dni skôr. Ale len pre tých, ktorí si predobjednajú edíciu Gold alebo Ultimate.

Komentuj!