Register

A password will be e-mailed to you.

Prichádzajúci akčný open world s tematikou Star Wars je pod drobnohľadom nejedného nadšeného fanúšika očakávajúceho ďalší kvalitný titul zasadený do hviezdneho univerza. Ostatne, za projektom stoja šikovní autori a ukážka hravo presvedčila aj tých najskeptickejších. A keďže projekt má doraziť počas nadchádzajúceho roka, je iba logické, že o ňom tvorcovia rozprávajú. Najnovšie nám informácie predal Julian Gerighty, kreatívny riaditeľ hry.

Podľa všetkého pôjde o skutočne masívny projekt. Outlaws má totiž obsahovať veľké množstvo máp, pričom vyššie zmienený vývojár nám prezradil, že každá by mala byť veľká asi ako dve až tri oblasti z gréckej odysey. To už je poriadne veľká rozloha, ktorá vo finále môže pôsobiť aj kontraproduktívne. Koniec koncov, nie je jednoduché zaplniť niečo podobné zmysluplným obsahom. Momentálne sa však môžeme iba domnievať a veriť v autorské schopnosti.

Takisto majú byť všetky mapy vytvorené autormi a teda nie procedurálne generované. S ďalších informácií je zaujímavý fakt, že sa titul odohráva medzi Impériom a Návratom Jedi. Kvôli tomu napríklad autori využili technológie evokujúce objektívy zo sedemdesiatych rokov.

A aj keď ukážka naznačovala niečo trochu iné, hráči nebudú môcť lietať úplne všade. K dispozícii má podľa všetkého byť iba pristávacia zóna a priestor kúsok nad ňou. Napriek tomu ale Star Wars Outlaws vyzerá veľmi dobre. Akčný titul by k nám mal doraziť niekedy počas roka 2024. Zahrať si ho budú môcť majitelia konzol PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S i osobných počítačov.

Komentuj!