Register

A password will be e-mailed to you.

Pre fanúšikov FPS žánru je Bulletstorm pomerne zásadnou záležitosťou, hoci jeho existencia je pomerne trpká. Titul síce postretol veľký komerčný neúspech, no napriek tomu ho v istých kruhoch považujú za skutočný kult. A hoci na sequel stále nedošlo, práve teraz sme sa dočkali verzie pre virtuálnu realitu.

Projekt počas svojho pôvodného vydania pred takmer trinástimi rokmi získaval veľmi solídne známky pohybujúce sa v prieme okolo osmičky. Všeobecným pravidlom pritom je, ak ten či onen projekt dostáva pozitívne hodnotenia, tradične nasleduje i komerčný úspech. Tentokrát sa ale niečo podobné nedostavilo. Do roku 2013 Bulletstorm predal iba milión kópií, čo pri jeho rozpočte nebolo úplne ideálne, od AAA počinov sa očakáva rozhodne viac, aj na pomery vtedajšej doby.

To je zrejme aj dôvod prečo do dnešného dňa nedošlo na pokračovanie, ktoré si fanúšikovia pýtajú. Vyšli však remasterované verzie i edície pre ďalšie konzoly (napríklad Nintendo) a práve v týchto dňoch aj projekt zvaný Bulletstorm VR. Skoro dve minúty trvajúci trailer primárne láka na dynamickú akciu a množstvo neprestajne prítomných oponentov, ktorých máte za úlohou rozporciovať na desiatku odlišných spôsobov.

Titul je dostupný na PlayStation VR2, Meta Quest 2 a Meta Quest Pro. Dáte tejto frenetickej akcii šancu, prípadne vás projekty dostupné pre prežitie vo virtuálnej realite až tak nelákajú? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupných komentárov.

Komentuj!