Register

A password will be e-mailed to you.

V marci terajšieho roku sa k nám dostal nový prídavok hororového univerza kolektívne nazvaného The Dark Pictures. Nešlo však o tradičný interaktívny film, ktorý je v tejto antológií zaužívaný. Mohli sme hovoriť o menšej odbočke, nakoľko Switchback nasledoval stopy VR experimentu menom Rush of Blood, ktorý vychádzal z titulu Until Dawn. The Dark Pictures: Switchback VR aktuálne, niekoľko mesiacov po vydaní, dostal trailer upozorňujúci na veľký update.

Veľkosť patchu je niečo málo cez osem gigabajtov – čo presne teda prináša? Primárne grafické obmeny a úpravy. Konkrétny zoznam je pomerne rozsiahly a preto v prípade, že vás zaujíma, nájdete ho na tomto linku.

My môžeme upozorniť na fakt, že sa napríklad zmenilo vyznievanie hmly v titule, ktoré je teraz detailnejšie i hlbšie prepracované. Nahrávacie obrazovky sú o niečo kratšie. V konkrétnych úrovniach sa takisto vylepšilo svetlo, pričom obdobných úprav by ste v novej aktualizácii našli skutočne neúrekom.

Na záver článku ešte zmienime, že Switchback VR je exkluzivita pre headset terajších konzol spoločnosti Sony. Ak by ste sa teda radi pustili do hororovej on-rail strieľačky (ideálne vo virtuálnej realite) so skutočne odpudivými démonmi, lepšiu možnosť zrejme nemáte. Ako prípadní fanúšikovia žánru ešte väčšmi doceníte skľučujúcu atmosféru a závratné rýchlosti, v ktorých sa po jednotlivých tratiach preháňate. Nehovoriac o tom, že PS VR2 dokáže ponúknuť skutočne solídny pocit z digitálneho sveta.

Komentuj!