Register

A password will be e-mailed to you.

Už devätnásteho septembra 2023 sa dočkáme nového prírastku do série Mortal Kombat, pričom ten za svojím názvom ponesie číslovku 1. Ide totiž o ďalší reštart univerza, ktorý nezahadzuje predchádzajúce udalosti, avšak dejovými cestami ich vynuloval. Z brutálneho zápasenia a vytrhávania nepriateľských lebení budú môcť mať pôžitok majitelia osobných počítačov, konzol PlayStation 5, Xbox Series X a Xbox Series S i Nintenda Switch. Nový trailer predstavuje nepoznanú frakciu.

Umgadi by mali byť elitné bojovníčky ochraňujúce konkrétny svet. Zhruba takéto je základné nastavenia nového univerza, v ktorom sa úplne zjavne budú miesiť ako stálice značky, tak aj doteraz nevidení hrdinovia. Trailer tentokrát nezachádza do prílišného príbehového pozadia a primárne necháva fanúšikov i hráčov opájať sa naozaj skvostným súbojovým systémom.

Ten si naprieč prezentáciami uchováva svoj surový štýl a súčasne nezabúda ani na brutalitu. A pri záverečných pasážach si nejeden hráč nepochybne povie – ako tvorcovia prichádzajú stále s novými nápadmi na fatality? Zatiaľ sa zdá, že nás čaká minimálne tak silný ročník ako tomu bolo v prípade geniálnej jedenástky bodujúcej takmer na každom možnom poli akéhokoľvek herného titulu.

Čo si aktuálne myslíte o Umgadi? Zamiešajú podľa vás príbehovými i zápasovými kartami, prípadne sa im v rámci série nepodarí adekvátne udržať? Pokojne sa podeľte o svoje domnienky prostredníctvom dostupných komentárov.

Komentuj!