Register

A password will be e-mailed to you.

Býva tradíciou, že sa tituly, ktoré obsahujú akúkoľvek súpisku bojovníkov, dočkajú rozšírení v podobe DLC obsahu. Niekedy je to len hŕstka zápasníkov, inokedy rovno desiatky hrdinov alebo športovcov čakajúcich na to, kedy za nich zaplatíte. Mortal Kombat 1 ešte oficiálne nevyšiel, avšak autori už ohlásili prvú várku hrdinov skrytých za stenou poplatkov. Ich výber je však pomerne pestrý. a mohol by potešiť široké hráčske spektrum.

Aktuálne ide o šesticu hrateľných postáv, ktoré budú súčasťou prvého Kombat Packu (veľmi pravdepodobne prídu i ďalšie). Bez nejakého zbytočného skrývania prezradíme, že ide o Homelandera z populárneho komiksu a seriálu The Boys. Ďalej tu nájdete Ermaca, Quan Chi, Takedu Takahashiho (všetko známe postavy zo série) alebo Omni-Mana či Peacemakera v podaní Johna Cenu.

Na úvod je to pomerne slušné a hoci aktuálne nemôžeme odhaliť move sety všetkých postáv, je tu priestor na skutočne pestré combo ataky a následné fatality. Je možné, že sa časom dočkáme aj konkrétnejšieho predstavenia, avšak teraz k tomu nedošlo.

Mortal Kombat 1 sa k nám dostane devätnásteho septembra 2023, čiže o menej ako dva mesiace. Titul bude dostupný na osobných počítačoch (ako Steam, tak aj Epic Games Store), konzolách PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox Series X a i Xbox Series S.

Komentuj!