Register

A password will be e-mailed to you.

Športovec, ktorého (mimo iné) preslávila aj fráza You Can’t See Me. John Cena sa pozrel do virtuálneho sveta Mortal Kombat a nám, hráčom, prezradil aký tento proces integrácie bol.

Nedostal sa tam však sám za seba. Hoci by niečo podobné taktiež mohlo byť zaujímavé, do Smrteľného Boja sa pozrel ako Peacemaker, čiže jeho charakter z filmového a seriálového DC univerza. Ten predvádza svoje schopnosti v rámci arénových stretov, pričom brutalitou a ostrými slovami rozhodne nešetrí.

Hovorené slovo a scény zo štúdia sú sprevádzané efektnými ukážkami priamo z boja, dokonca aj niekoľkými naozaj pompéznymi fatalitami, vďaka ktorým je séria známa. Ak teda stále váhate či sa do najnovšieho prírastku Mortal Kombat pustiť, možno vás práve toto video definitívne presvedčí (alebo odradí, pochopiteľne).

Titul je dostupný na osobných počítačoch a konzolách PlayStation 5, Xbox Series S a Xbox Series X. Výrazne horšiu a pomerne kontroverznú verziu nájdete aj na Nintende Switch, no len málokto by vám ju odporúčal.

Pri tejto príležitosti autori oznámili takzvaný free víkend, kedy bude titul dostupný na vyskúšanie celkom zdarma a v plnej verzii. Mortal Kombat 1 si zahráte od siedmeho do desiateho marca 2024. Peacemaker sa po zakúpení príslušného rozšírenia stane súčasťou súpisky zápasníkov už zajtra.

Komentuj!