Register

A password will be e-mailed to you.

Wo Long: Fallen Dynasty k nám prišlo v prvej tretine súčasného kalendárneho obdobia a napriek nie príliš pozitívnym predpokladom (koniec koncov, šlo o ďalšiu variáciu konceptu, ktoré sme videli mnohokrát) sme sa ako hráči dočkali solídneho akčného RPG, kde je súbojový systém zďaleka najväčším ťahúňom (to vám potvrdí i naša recenzia). Aktuálne bol titul obohatený o prvé z troch ohlásených rozšírení.

DLC nesie názov Battle of Zhongyuan a jeho cenovka sa zastavila na hodnote 11,99 €. Obsahovo nejde o nič prehnane veľké, no ako hráči sa dočkáte novej príbehovej kampane so samostatnou naratívnou líniou, unikátnej zbraňovej kategórie preferujúcej kontaktné údery dostupnými končatinami, no i ďalších (doteraz nevidených) démonov.

Samotný trailer na všetko vyššie zmienené láka a celému dodatku robí pomerne dobrú a efektnú reklamu. Nielenže počin stále pôsobí exoticky, ukážka vyzdvihuje svižnosť akcie ako aj pestrú škálu farieb, ktorá v pôvodnej kampane mierne zaostávala. Jediný problém aktuálne tkvie v tom, že PC verzia je podľa všetkého nešťastne optimalizovaná a niektorí hráči kvôli pádom FPS nedokážu poraziť bossa celého DLC, čo je logicky zásadný nedostatok.

Ak ste sa teda chceli náruživo pustiť do hrania, ešte radšej nejakú chvíľku počkajte, kým tvorcovia vydajú sprievodný patch. Minimálne teda v prípade ak ste vlastníkom osobného počítača. Kvôli hráčskej nevôli na opravy musí skôr či neskôr dôjsť. Konzolové verzie podľa všetkému týmto neduhom netrpia.

Komentuj!