Register

A password will be e-mailed to you.

Kolaborácie sú tradičnou súčasťou herného priemyslu. Občas sa však stáva, že sa (pomerne neočakávane) spoja i značky, ktoré sú značne odlišné, respektíve nie je medzi nimi jasné spojenie racionalizujúce obdobné partnerstvo. Najnovšie boli takouto spoluprácou počastované tituly Wo Long a Lies of P.

Áno, skúsenejší už vedia, že ide v podstate (žánrovo) o veľmi podobné záležitosti. V oboch prípadoch môžeme hovoriť o Souls like projektoch, ktoré sa inšpirujú kreatívnym perom Hidetaku Miyazakiho, primárne hrami ako Dark Souls, Elden Ring alebo Sekiro: Shadows Die Twice. Inak však spolupracujúce počiny nie sú spojené vydavateľom a ani vývojárskym zoskupením.

Napriek tomu sa exkluzívne predmety z Lies of P objavia v rámci príbehu Wo Long. Konkrétne by malo ísť o šabľu a špeciálny dáždnik zvaný Etiquette. Predmety budú pridané do titulu formou free updatu. Nie je preto nutné vlastniť Lies of P, plne stačí ak hrávate zmienenú padlú dynastiu.

Lies of P sa na naše herné zariadenia pozrie už devätnásteho septembra 2023. Táto bizarná verzia Pinocchia vyjde na konzolách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S i na osobných počítačoch. Vlastníci Deluxe edície pritom hrajú už zhruba dva dni. Úplným záverom dopĺňame, že naša recenzia titulu je už v príprave a dočkáte sa jej o pár týždňov.

Komentuj!