Register

A password will be e-mailed to you.

To, že je najnovší headset od Sony finančným neúspechom, už vieme. Napriek tomu, že ide o výbornú technológiu, ktorá ponúka ako zaujímavé hry, tak aj kvalitný obraz, PS VR2 vyšlo v zlom čase a za nesprávnu cenovku. Napriek tomu ho však japonská firma neprestáva podporovať a vypúšťa do sveta atraktívnu reklamu lákajúcu primárne na projekty dostupné na tomto zariadení.

Gran Turismo 7, Horizon Call of the Mountain alebo Resident Evil Village VR. To je niekoľko počinov, ktoré sa v ukážke objavujú, pričom by sme mohli špeciálne upozorniť na český príspevok v podobe Beat Saber, pretože práve ten je považovaný za jednu z najlepších VR záležitostí. Nanešťastie, nejakých nových oznámení sme sa nedočkali, keďže ide výhradne o ukážku už dostupných hier, ktoré si viete v tomto momente zakúpiť a rovno aj zahrať.

Ak teda stále premýšľate nad tým či sa do VR2 pustiť, možno vám práve tento propagačný materiál pomôže definitívne sa rozhodnúť. Ostatne, ako sme už zmienili vyššie, aktuálna ponuka je mimoriadne atraktívna a v prípade, že ju bude Sony v najbližších mesiacoch a rokoch adekvátne inovovať, môže nás čakať skutočné zaujímavá generácia virtuálnej reality. Nehovoriac o tom, že by to eventuálne mohlo znamenať ziskovosť pre majiteľa konzol PlayStation.

Komentuj!