Register

A password will be e-mailed to you.

Máme tu ďalší týždeň a aj ďalšiu hru dostupnú úplne zdarma. Tentokrát to bude klasika v podobe akčnej survival FPS s názvom Metro: Last Light Complete Edition.

Univerzum Metro zrejme poznáte. Tituly vychádzajú z kníh Dmitrija Gluchovskijho, v ktorom ľudstvo prežíva v hlbinách temného metra, pričom jednotlivé frakcie nielenže bojujú proti sebe, no súčasne musia odrážať vlny nebezpečných démonov a iných monštier, ktoré pomaly, no isto, ujedajú z posledných zvyškov civilizácie.

Čo sa týka hrateľnosti, jedná sa o klasickú strieľačku okorenenú o ľahké survival prvky. Last Light disponuje vlastným príbehom sledujúcim Artyoma putujúceho metrom a jeho okolím. Titul svojho času zbieral nadpriemerné známky a podľa mnohých obstojí aj dnes.

A práve tento počin si viete momentálne zaobstarať celkom zdarma. Minimálne v prípade, že vlastníte počítače. Gigant digitálnej distribúcie Steam totiž ponúka hru za takzvanú nulovú cenu. Stačí prísť na stránku v obchode a pridať si projekt do svojej knižnice. Je to celkom jednoduché a ani vám to nezaberie mnoho času.

Dlho by ste ale otáľať nemali, nakoľko podobné ponuky sú nezriedka nejako obmedzené a trvajú iba krátko. V tomto prípade akcia prestane platiť dvadsiateho piateho mája 2023, kedy sa projekt vráti k svojej pôvodnej cenovke. Na záver zostáva už iba jediná otázka. Budete mať dostatok odvahy vojsť do pustých chodieb metra?

Komentuj!