Register

A password will be e-mailed to you.

Sériu Metro pravdepodobne poznajú všetci priaznivci kvalitných strieľačiek z pohľadu prvej osoby. Okrem hier tu je samozrejme knižná séria, ktorá sa do dnešného dňa dočkala troch dielov. A práve vďaka oficiálnej stránke posledného dielu Metro 2035 sme sa dozvedeli, že tretí diel hernej série je možno bližšie, než sme čakali.

Bohužiaľ, horšie to je s podrobnejšími informáciami. Zatiaľ totiž vieme iba to, že 4A Games, autori hernej série pokračovanie titulov Metro a Metro: Last Light pripravujú. Okrem tejto správy sme sa doposiaľ o hre nič nedozvedeli, no oficiálna stránka knižnej série vnáša do celej situácie aspoň trochu svetla. Nasledovný screenshot, ktorý sme urobili udáva rok 2017 ako ten, kedy sa novej Metro hry dočkáme.

metro

Okrem dátumu možno zo stránky vyčítať zopár informácií, ktoré naznačujú, že by sa hra mala odohrávať po skončení dejovej línie knižnej série a na hráčov čaká éra veľkých objavov. Čo to v konečnom dôsledku bude pre hráčov znamenať sa dozvieme až časom, no prvé špekulácie hovoria o zmene hry na open-world a pod.. Čo si pre nás 4A Games pripravujú sa snáď dozvieme v najbližších mesiacoch. Ak nás však čaká minimálne rovnako kvalitný zážitok, ako tomu bolo pri prvých dvoch dieloch,  je sa na čo tešiť.

Komentuj!