Register

A password will be e-mailed to you.

Warhammer sa už o pár dní rozrastie o nový, doteraz nevidený, titul, ktorý bude spadať do boomer shooter kolónky a nadšeným fanúšikom tak poskytne rýdzu nostalgickú akciu s brutalitou a svižnosťou ako máloktorá súčasná strieľačka. Boltgun sa aktuálne predviedol v takmer desať minút trvajúcej ukážke.

Tá pozostáva najmä z nepretržitého strieľania a chodenia atraktívnymi lokáciami zahalenými v archaickom vizuálnom stvárnení. Nič iné by ste od tohto projektu očakávať nemali, nakoľko väčšinu času v ňom budete páliť po svojich protivníkoch a oni na oplátku po vás.

Pomerne prekvapujúci je však fakt, že v prezentácii hrateľnosti nehrá vôbec žiadna hudba a tým pádom všetko to porciovanie ohavnej oponentúry pôsobí trochu stroho a nie úplne úderne. Napriek tomu ale streľba vyzerá naozaj efektne, nepriatelia sa môžu pochváliť dobrým dizajnom a to isté možno prehlásiť o leveloch, ktoré vyznievajú rôznorodo a dokonca občas potešia nápaditosťou.

Momentálne to vyzerá tak, že fanúšikovia akčného žánru dostanú výborného zástupcu, ktorý im umožní cestovať vlakom nostalgie do dôb dávno minulých. Warhammer 40,000: Boltgun vychádza na širokej škále platforiem a to už dvadsiateho tretieho mája.

Titul si budú môcť zahrať majitelia konzol PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S i Nintenda Switch. Počin nebude chýbať ani na osobných počítačoch.

Komentuj!