Register

A password will be e-mailed to you.

Pred pár týždňami sa na naše herné obrazovky dostal sequel príbehu mladého Cala Kestisa, ktorý akčný titul s ľahkými RPG prvkami dotiahol takmer k absolútnej dokonalosti a bol všeobecne chválený. Je teda logické, že sa japonské Sony chce pochváliť exkluzívnymi prvkami, ktoré nájdete iba na ich aktuálnej platforme. A práve preto vyšiel trailer lákajúci na imerziu v Star Wars Jedi: Survivor.

Ukážka hovorí o prvkoch, ktoré hráči nájdu výhradne na konzolách PlayStation 5, čo je momentálne primárna platforma japonskej firmy. Pokiaľ ste videli niektoré z predchádzajúcich Next Gen Immersion trailerov, viete presne, čo očakávať. Haptickú odozvu, 4K rozlíšenie, Ray Tracing či svetelné efekty na ovládači DualSense.

Vďaka tomu budú najmä súbojové sekvencie fantastickým zážitkom, ktorý vám umožní plne sa vžiť do dramatických situácií, kedy stojíte voči viacnásobnej presile. Môžeme ešte upozorniť, že ak nad pokračovaním stále váhate, mali by ste zahodiť ostych, nakoľko ide o výbornú akčnú avantúru, ktorá ponúka zástup protivníkov a súčasne prezentuje kvalitne postavený príbeh ukotvený v milovanom univerze zasadenom v preďalekej galaxii. A to, vzhľadom na kvalitu niektorých filmov či seriálov, fanúšikovia skutočne potrebovali.

Záverom ešte dopĺňame, že ak sa definitívne rozhodnete vstúpiť do tejto hry, môžete tak učiniť na platformách PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S i osobných počítačoch. Autori takisto postupne opravujú početné technické problémy, ktoré sužovali launch a dostávajú hru do adekvátneho stavu.

Komentuj!