Register

A password will be e-mailed to you.

Univerzum Warhammer má takmer nekonečné možnosti. Nielenže sa v ňom odohrávajú desiatky, snáď aj stovky, pútavých príbehov, súčasne sa jednotlivé adaptácie nezriedka striedajú v rámci žánrov. Tu sa objaví stratégia, inde frenetická FPS záležitosť, na ďalšom rohu pre zmenu taktická akcia. A už o pár dní sa na naše herné obrazovky pozrie retro Boomer Shooter s podtitulom Boltgun.

Samotný trailer nesie názov Boomer Shooter gameplay, takže autori evidentne štylizujú svoj projekt do tohto hávu, ktorý zďaleka najviac ocenia deti deväťdesiatkovej dekády, kedy vychádzali počiny ako DOOM, System Shock (predsa len o niečo sofistikovanejší) alebo napríklad pôvodný Shadow Warrior.

Boltgun má priniesť presne to čo aj vyššie zmienené projekty. Naozaj brutálnu akciu s množstvom nepriateľov. Tvrdý, primárne metalový, hudobný soundtrack a v neposlednej rade dizajnovo zaujímavé úrovne vystavané pre potreby nepretržitého strieľania a porciovania oponentúry.

I grafická stránka je prispôsobená poslednému desaťročiu dvadsiateho storočia, čo ešte väčšmi podtrháva celý retro háv, ktorý pôsobí nadmieru sympaticky a vlastne atraktívne. Pokiaľ ste teda pátrali po priamočiarej a priznane old-schoolovej akcii, môžete ukončiť svoje detektívne hľadanie. Boltgun je presne tou záležitosťou, ktorá ukojí váš smäd po FPS záležitosti ako z dôb dávno minulých.

Počin vychádza dvadsiateho tretieho mája 2023 a to na osobných počítačoch, konzolách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S a i na hybridnom Nintende Switch. Dáte šancu tejto testosterónom posiatej strieľačke?

Komentuj!