Register

A password will be e-mailed to you.

Je to konečne tu, univerzum Warhammer rozširuje svoj (už tak pestrý) repertoár počinov o strieľačku s podtitulom Boltgun, ktorá si dala za úlohu priniesť nadšencom tradičný deväťdesiatkový zážitok ako zo zlatej éry first person shooter žánru. Titul o svojej existencii dal vedieť už opakovane, no tentokrát to urobil prostredníctvom launch traileru.

Ukážka je štylizovaná do príjemného retra, ktoré je prepojené ako zábermi z hry, tak aj scénou nakrútenou exkluzívne pre potreby tejto prezentácie, kde vidieť starý CRT monitor a disketu s názvom Boltgun. Netrvá dlho a v pozadí začne hrať rockový hudobný podklad, nabijú sa všetky dostupné zbrane a hlavná postava sa už aj púšťa do morbídneho lámania kostí, oddeľovania hláv a brutálneho kosenia všetkého živého.

Launch trailer vyzerá naozaj dobre a zdá sa, že ponúkne fanúšikom boomer shooter žánru presne to čo očakávajú i chcú. Nezastavujúcu akciu, frenetický soundtrack a kvantum sokov, ktorých budete mať možnosť usmrtiť na desiatku odlišných spôsobov. Okrem toho aj dizajn jednotlivých levelov vyznieva atraktívne, pričom možno zmieniť, že prvotné recenzie hovoria o kvalitnej akcii. I keď, samozrejme, nie dokonalej.

Warhammer 40,000: Boltgun vyšlo dvadsiateho tretieho mája 2023, takže je už tento projekt dostupný k zakúpeniu. Hru si dokážete zaobstarať na Nintende Switch i osobných počítačoch. Logicky nebudú chýbať ani konzoly PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X.

Komentuj!