Register

A password will be e-mailed to you.

Áno, od nového prírastku do naozaj rozsiahlej Zelda séria nás delia iba jednotky dní. Momentálne to vyzerá tak, že s dočkáme veľkolepého dobrodružstva excelujúceho ako v explorácii či možnostiach prístupu k úlohám, tak aj v súbojovom systéme limitovanom iba vašou kreativitou. O tom nás presviedča i terajší trailer.

Ak sledujete skromnejšiu marketingovú kampaň, prekvapený nebudete. Nového obsahu je tu pramálo. Ide totiž o dobre známe zábery skladajúce sa najmä zo skákania, duelov s mečom a prezentácie početných príšer čakajúcich na moment, kedy ich preseknete svojou obľúbenou zbraňou. A že ich stretnete nemálo. Do toho si vypočujete výborný hudobný podklad, ktorý už aj v týchto momentoch rezonuje v ušiach mnohých fanúšikov čakajúcich na titul dlhodobo známy iba ako dvojka Breath of the Wild.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom bude nepochybne jednou z najväčších hier súčasného kalendárneho obdobia, ktorá nám ukáže ako má vyzerať kvalitné akčné RPG zasadené do otvoreného sveta. Ostatne, o kvality a autorské skúsenosti sa báť nemusíte. Tie už boli opakovane potvrdené a bolo by naozaj prekvapujúce ak by zrovna toto pokračovania zaostalo za nemalými očakávaniami.

Kedy presne k nám projekt dorazí? Už dvanásteho mája 2023, pričom je nutné zmieniť, že hra sa pozrie exkluzívne na obrazovky hybridnej platformy Nintendo Switch.

Komentuj!