Register

A password will be e-mailed to you.

V poslednej päťročnici sme sa dočkali naozaj enormného množstva takzvaných simulator projektov, ktoré nás vsádzajú do koží tradičných (niekedy i atypických) povolaní. Občas to dokonca vyzerá tak, že jednotliví vývojári sa pretekajú sami medzi sebou v čo možno najväčšej bizarnosti. Aktuálnym prírastkom bude povolanie záhradníka pre používateľov konzol.

Asi netreba siahodlho predstavovať, čo bude hlavnou náplňou pri hre, ktorá nesie názov Garden Simulator. Vy ako neporiadny majiteľ disponujete zničenými pozemkami, no a tie treba dať do poriadku. Vyniesť smeti, zbaviť sa prebytočného nábytku, posekať trávu alebo vysadiť burinu.

Následne zasadíte svoje rastlinky a zeleninu, aby sa z kúska trávy bez srdca stalo nádherné miesto, ktoré sa bude dať nazývať útulným domovom. A aby sme nezabudli, niekam do stredu postavíte záhradného trpaslíka. Ten vám za odmenu vašu pýchu hrdo postráži a stane sa dokonalou súčasťou magického miesta. Toto všetko na vás čaká v titule, ktorý sa predviedol v ukážke trvajúcej skoro dve minúty.

Pokiaľ ide o hrateľnosť, ktorá vám imponuje a súčasne vlastníte konzolu PlayStation 4 alebo PlayStation 5 (či obe), do skrášľovania vlastnej záhradky sa budete môcť pustiť už desiateho mája 2023. Práve v tento dátum Garden Simulator vychádza. Dáte mu šancu alebo si radšej počkáte na niečo ešte čudnejšie?

Komentuj!