Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikovia japonských RPG si môžu v priebehu kalendárneho obdobia (spravidla) vybrať z pomerne solídneho zástupu žánrových projektov, ktoré nezriedka ponúkajú desiatky hodín nefalšovanej zábavy. Jeden z takýchto titulov sa nám práve predstavil v atraktívnom launch traileri.

Konkrétne ide o projekt s názvom Trinity Trigger prichádzajúci k nám od autorov zo štúdia Three Rings. Na prvý pohľad ide o typickú, nadmerne farebnú, záležitosť, v ktorej sa partia atypických hrdinov vydáva na strastiplnú výpravu, ktorá im nielenže pomôže prežiť fantastické dobrodružstvo, no súčasne im ponúkne odpovede na celoživotné otázky týkajúce sa ich vlastnej existencie.

Nakoľko projekt už vyšiel v Japonsku a priľahlých krajinách, vieme, že ide o solídny titul vhodný pre všetky vekové kategórie. Poteší najmä pestrosťou sveta i svižnými súbojovými stretmi či old-school hrateľnosťou ako zo starších izometrických titulov typu The Bard’s Tale. Samozrejme, pravdepodobne si nezíska tak silnú fanúšikovskú základňu ako napríklad Octopath Traveler (a jeho výborné pokračovanie), no napriek tomu si milovníci JRPG príbehov prídu na svoje.

Pokiaľ disponujete konzolami PlayStation 4, PlayStation 5, platformou PC alebo hybridným Nintendom Switch, budete si ho u nás môcť zakúpiť už šestnásteho mája 2023. Za predpokladu, že ale hráte na konzolách Xbox od spoločnosti Microsoft, počin by k vám mal doraziť až v priebehu kalendárneho obdobia 2024.

Komentuj!