Register

A password will be e-mailed to you.

Tvorcovia neprestávajú Gran Turismo 7 inovovať a vylepšovať ani po viac ako roku od pôvodného vydania, kedy virtuálni hráči mohli po prvýkrát nasadnúť do kokpitov tvorených z núl a jednotiek. Polyphony Digital zasa raz pridáva nové a nadmieru atraktívne autá, v ktorých sa budete môcť preháňať po početných tratiach. Ktoré konkrétne to ale sú?

To, že je siedmy plnohodnotný prírastok do automobilovej rodiny veľkým úspechom je zrejmé. Exceloval v recenziách (i v tej našej) a komerčne sa mu takisto darilo. Podľa všetkého sedmička pokorila hranicu piatich až šiestich miliónov predaných kópií, čím pomohla sérii prekonať veľký míľnik. Konkrétne šlo o prelomenie deväťdesiat miliónovej bariéry, nakoľko na takomto numere predaných kusov sa aktuálne zastavila séria Gran Turismo. To je za dvadsaťšesť rokov výhradne exkluzívnej (predsa len ide o značku Sony) existencie úctyhodný výkon.

Každopádne, aké autá hráčom pridá aprílový update? Poďme sa na to spoločne pozrieť. Bude to Jaguar XJ220 z roku 1992. Ďalej Mercedes-AMG GT3 a v neposlednej rade super formula Dallara SF23. Upozorňujeme, že ide o obsah dostupný zdarma, takže zaň nemusíte nič platiť a automaticky sa vám pridá do vašej hry. Pochopiteľne, v prípade, že ju máte zakúpenú. Pozdávajú sa vám aktuálne prídavky alebo by ste si priali nejaké iné vozidlo? Pokojne sa podeľte o svoje virtuálne túžby prostredníctvom komentárovej sekcie.

Komentuj!