Register

A password will be e-mailed to you.

Miluješ svet hier a virtuálna realita je tvojím druhým domovom? Umocni ešte viac tento zážitok pomocou herných slúchadiel LAMAX, ktoré ti vďaka svojím vychytaným vlastnostiam dodajú pocit, ako by si bol naozaj súčasťou hry. A to je predsa jedna z najdôležitejších vecí, ktoré aj z občasného hráča dokážu urobiť profesionálneho gamera.

LAMAX Heroes Ninja1 z teba urobia veľkého hráča

Herná výbava každého správneho hráča nebude úplná bez slúchadiel LAMAX Heroes Ninja1, s ktorými môžeš hrať až 6,5 hodiny v kuse a potom ich len jednoducho dobiješ v puzdre. Naviac vďaka Bluetooth 5.1 s dosahom až 10 metrov a instantnému párovaniu ti absolútne nič neunikne. Užiješ si aj realistický zvuk s ultra nízkym oneskorením a 8 mm meniče, ktoré disponujú technológiou LAMAX BeatBass®, vďaka tomu posunieš svoje hranie do úplne inej dimenzie.

Slúchadlá LAMAX Heroes Ninja1 kúpite za 39,99 € na lamaxshop.sk.

Dokonalý zvuk s LAMAX Heroes Defender1

Otlačené uši po hernom maratóne sú minulosťou. Ergonomické slúchadlá LAMAX Heroes Defender1, ktoré dokonale obopnú tvoje uši, sú synonymom kvalitného zvuku takmer bez oneskorenia. 40mm meniče ti umožnia počuť každý zvukový detail z hry a technológia LAMAX BeatBass® ho len umocní. Kompatibilné slúchadlá LAMAX Heroes Defender1 nepoznajú žiadne obmedzenia pripojenia, a naviac vďaka ich podsvieteniu budeš neustále štýlový.

Slúchadlá LAMAX Heroes Defender1 kúpite za 31,99 € na lamaxshop.sk.

Spoluhráči ťa budú zbožňovať vďaka LAMAX Heroes General1

Tak toto je fakt nutnosť najmä pre milovníkov virtuálnej reality. Slúchadlá LAMAX Heroes General1 majú nielen vymakanú technológiu LAMAX BeatBass®, ktorá maximálne podporí tvoj zážitok z hrania, ale aj mikrofón s ENVIRONMENTAL NOISE CANCELLATION, ktorý dokáže stlmiť okolité zvuky. Spoluhráči ťa budú milovať. Naviac nebudeš mať problém s pripojením na všetky zariadenia, ktoré máš doma vďaka vysokej kompatibilite. A pamäťová pena zaistí, aby tvoje uši boli ako v bavlnke aj po niekoľkohodinovej žúrke.

Slúchadlá LAMAX Heroes General1 kúpite za 54,99 € na lamaxshop.sk.

LAMAX Heroes Guard1 prekvapia svojou ľahkosťou

Niekoľkohodinové hranie hier bude pre tvoje uši úplne v pohode vďaka slúchadlám LAMAX Heroes Guard1. Majú ľahučkú konštrukciu a kožené náušníky, ktoré perfektne obopnú tvoje uši. Naviac technológia LAMAX BeatBass® a 40 mm meniče zaručia, že ti neunikne žiadny zvukový detail. Uži si ničím nerušený prenos zvuku vďaka citlivému mikrofónu a ovládaj volume jednoducho na kábli. So slúchadlami LAMAX Heroes Guard1 nebudeš mať problém dobyť herný svet.

Slúchadlá LAMAX Heroes Guard1 kúpite za 19,99 € na lamaxshop.sk.

Komentuj!