Register

A password will be e-mailed to you.

Herné slúchadlá LAMAX Heroes Defender1 ťa dostanú poriadnym výkonom, minimálnym oneskorením zvuku a pohodlnými kvalitnými náušníkmi. Nech už hráš kdekoľvek, LAMAX design s podsvietením si ťa podmaní. A toto všetko je len začiatok.

LAMAX Heroes Defender1 sú synonymom kvalitného zvuku, 40 mm meničom neunikne ani najmenší detail. Dokonale obopnú tvoje uši a ich výkon posúva ešte ďalej technológia LAMAX BeatBass®, ktorá ťa vtiahne do virtuálneho sveta. Proste slúchadlá už nesmú uniknúť žiadnemu gamerovi. A neboj! Žiadne prestávky kvôli boľavým a otlačeným ušiam už tvoj herný výkon neovplyvnia. Ergonomická konštrukcia a kvalitné čalúnenie sú zárukou, že môžeš žúrovať pokojne celú noc. Dôležitý je ale aj štýl. Preto majú slúchadlá vyladený design a ohromujúce farebné podsvietenie.

Je úplne jedno, či sa chceš pripojiť k PC, Macu, Xboxu alebo telefónu, kompatibilita slúchadiel LAMAX Heroes Defender1 nepozná medze. Kombinuj platformy podľa seba, jedny slúchadlá ti bohato stačia, pripojíš ich cez osvedčený jack konektor 3,5 mm a podsvietiš vďaka USB 2.0. Ani staršie modely so zvláštnym vstupom pre audio a mikrofón ťa nezastavia. V balení nájdeš redukciu na dvojnásobný jack konektor.

Slúchadlá LAMAX Heroes Defender1 sú dostupné na https://lamaxshop.cz/sk/ za 31,99 €.

Komentuj!