Register

A password will be e-mailed to you.

Posuň svoj zážitok z hry do výšin, ktorým sa nič nevyrovná! Presne toto docieliš so slúchadlami LAMAX Heroes General1. Každý efekt v hre alebo napríklad zakrádanie nepriateľa začuješ, ako by sa skutočne pohyboval priamo vedľa teba.

Môžeš byť skvelý hráč, ale so slúchadlami so špičkovým zvukom, minimálnou latenciou a perfektným mikrofónom rozhodne pokročíš na vyšší level. Citlivé 53mm meniče, ktorými LAMAX Heroes General1 disponujú, dopravia do uší aj ten najmenší detail hry. Technológia LAMAX BeatBass® zase zaistí, že každá explózia bude pôsobiť ako skutočná. V takej hre vydržíš pohodlne dlhé hodiny, a to zásluhou ergonomickej konštrukcie, vymakaného čalúnenia a náušníkov z pamäťovej peny, ktoré sa dokonale prispôsobia každému uchu.

Medzi hráčmi vynikneš aj vďaka designu, pretože kvalitná kovová konštrukcia v kombinácii s ikonickými LAMAX farbami rozhodne zaujme. Spoluhráči si ťa obľúbia aj kvôli odnímateľnému mikrofónu s funkciou potláčania okolitého zvuku. Ovládanie LAMAX Heroes General1 je umiestené priamo na dvojmetrovom kábli a stačí k nemu jedna ruka. Slúchadlá sú ľahko prepojiteľné so všetkým, čo len ide – PC, Xbox, PlayStation, MacBook, hi-fi alebo smart telefón. V balení sa okrem slúchadiel nachádza aj predlžovací audio kábel a rozdvojka pre prípad, že bude potrebné pripojiť slúchadlá a mikrofón zvlášť. S LAMAX Heroes General1 sa každá hra stáva realitou.

LAMAX Heroes General1 zakúpite na https://lamaxshop.cz/sk/ za 54,99 €.

Komentuj!