Register

A password will be e-mailed to you.

Budúci mesiac má k hráčom doraziť projekt, ktorý vzišiel od autorov dvoch populárnych sérií – konkrétne Ninja Gaiden a Dead or Alive. Titul nesie názov Wanted: Dead a ponúkne akciu kombinujúcu strety na blízko a svižné prestrelky.

Gameplay má asi dve minúty a jasne hovorí, že ide o súbojový titul, kde musíte efektívne a takticky striedať svižnosť vašej mušky a zručnosti s mečom. V jadre pritom ide o run and gun záležitosť, takže dlhšie pretrvávanie na jednom mieste sa vám časom nepochybne vypomstí. No a od tohto bodu je obrazovka s napísom Game Over vzdialená iba jediný krok.

Podľa všetkého ide o titul, v ktorom sa musíte zlepšovať, aby ste mohli napredovať. Zomierať údajne budete a pomerne často, avšak miera vášho skillu by mala postupne rásť a levelmi sa skôr či neskôr úspešne presekáte. Sprievodné video pritom pôsobí veľmi dobre, dynamicky a adekvátne brutálne.

Ako Wanted: Dead ale dopadne? To sa dozvieme 14. februára 2023. Akčný titul vychádza na osobných počítačoch a konzolách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S a Xbox One.

Komentuj!