Register

A password will be e-mailed to you.

O vývoji remake klasického Gothicu, ktorého vývoj prebieha v španielskom štúdiu Alkimia Interactive pod záštitou spoločnosti THQ Nordic, sme vás už párkrát informovali. Zatiaľ čakáme na nový trailer, či podrobnejšie informácie, ale zatiaľ nám vývojári ponúkajú aspoň obrázky, na ktorých vidno prepracované modely goblinov, krvavých múch, či červov.

Goblini sú opisovaní ako malé zákerné stvorenia, ktoré dokážu potrápiť aj otrlých dobrodruhov. Pre neskúsených bojovníkov môžu dokonca znamenať aj záhubu. Môžu vás rýchlo obkľúčiť a zaútočiť naraz, vyzbrojení palicami, starými hrdzavými mečmi alebo čímkoľvek iným, čo im príde pod ruku.

Krvavé muchy sa vyskytujú na miestach, kde je vlhká pôda a vlhký vzduch. Ich roje nájdeme v močiaroch a na lúkach. Priťahuje ich údajne pot najrôznejších tvorov a treba si dávať pozor na obrovské jedovaté žihadlo. Veľkou vizuálnou premenou prechádza banský červ. Tie žijú výlučne v jaskyniach a majú byť strašidelnejšie ako predtým. Navyše vyzerajú ešte viac ako pavúky…

Gothic Remake je vo vývoji pre PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Komentuj!